Social Icons

ESP Shaklee - Saat aku jatuh cinta


Assalamu'alaikum...

Hari ni 1 rajab bersamaan hari pekerja,so...saya nak ambik kesempatan ini mengucapkan selamat menyambut 1 rajab dan selamat hari pekerja kepada semua pembaca.

Hari ni saya nak bercerita tentang saya dan ESP.Mula2 daftar jadi ahli shaklee saya tak kenal lagi dengan ESP ni.

Semakin hari saya dok baca testimoni tentang diorang yang duk minum ESP ni...macam best ja,macam bagus je...

Saya pun order ESP untuk pertama kalinya.Bila saya buka penutupnya saya cuba bau..hmm tak bau apa pun,(sebelum tu saya beli mealshake...baunya wangi).



Saya try la bancuh ngan air suam,bila minum eee tak sedap la..camna nak abiskan ni...ESP ni susu soya.Walaupun saya minum memang minum air soya,tapi ESP ni saya tak berapa la...

Selepas tu saya cuba campur ngan milo plak..ntah la tekak saya kut..minum tak penah abis.

hmmm tak leh jadi ni..aku dah beli,aku kena minum juga,lagipun khasiatnya banyak sangat...rugi kalau tak minum.


Maka saya pun mula la google camna nak bagi ESP ni sedap di tekak saya..

Dicelah2 tu saya jumpa testimoni ni..berbetulan dengan apa yang sedang saya alami.Ha...boleh la saya try test power kan...


Saya pun tekad lepas ni nak minum hari2 nak tengok..saya dapat result macam tu tak.

Apalagi macam2 resepi la saya try buat...alhamdulillah tekak saya semakin menerima ESP..saya kata tekak saya jer sebab bila saya tanya kawan saya camna rasa ESP sedap ker..dia kata sedap,tak der campur2 ngan apa dah...lorrr...ok le camtu.

Saya blend ESP ngan kurma
Saya campu ESP ngan Oligo

Saya blend ESP ngan buah markisa...fuhh sodap!

Kadang2 saya blend ESP ngan buah epal hijau.Yang selalu saya campur ngan milo jer.

Akhirnya hari bertukar hari...tekak saya mula serasi dengan ESP..jeng..jeng..jeng..berputiklah bunga2 cintaku dengan ESP.

Selepas 2 minggu saya terperasan saya dah dapat result macam testimoni diatas tu..apalagi semakin terpaut la.


Saya dah mula seronok minum ESP tapi saya campur la dengan minuman lain...hehehe..apa2 la janji saya minum dan saya dapat hasilnya.Best...

Banyak lagi khasiat dan manfaat bila kita amalkan ESP ni...nak tahu klik sini.

Ibu hamil dan menyusu pun boleh minum...lagi bagus.

Nak cuba?? pm saya..

 ---------------------------------------------------------------------------------------
Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan  
keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk 
 
di rumah ?  Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee
 

 Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
 
 Sila Like Page   : Annur Falah Solution

















0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution